Hoofdstuk 4 #SocialSearch [Presentatie] Geschiedenis van zoekmachinemarketing #hubspot #history #SEO

seo

SEO kent een goede geschiedenis en is als sterk online middel nooit afgezwakt. Ook contentmarketing zorgt voor een goed effect richting SEO! In de jaren negentig is het met de opkomst van de grote zoekmachines ‘ontdekt’ anno 2013 is het nog steeds niet weg te denken. Zowel SEO als e-mailmarketing zijn nog steeds de aloude middelen die goed converteren.  Continue reading

Boetiek.nl: eerste zoeker voor mode(artikelen) en shops

boetieknl

EEN Media en Promodeals hebben in juli 2013 de modezoekmachine Boetiek.nl gelanceerd voor artikelen op gebied van mode en shops. De shop kent een archief van meer dan een half miljoen artikelen maar kent ook persoonlijke profielen en een link naar de community. De zoeker richt zich op mannen en vrouwen en biedt ook een overzicht aan van relevante kortingen.

Webshops doorzoeken

Via de zoekfunctie kunnen consumenten zoeken in het aanbod van meer dan 150 online webshops. Daarbij kunnen diverse keuzes worden ingesteld. Het aanbod kent naast de kleinere modeshops ook online warenhuizen zoals Wehkamp, Bijenkorf, Zalando en Nelly. In het zoekresultaat is direct een eventuele sale zichtbaar.

webshop

Het platform 

Het zoekplatform Boetiek.nl wil het grootste aanbod gaan bieden op gebied van modeartikelen. Je kunt eenvoudig daarbij op prijs en aanbod filteren en doorzoeken. Je landt op de shop.

Persoonlijke profielen

Ook beschikt Boetiek.nl met een Sign In over een inlogdeel met (zoek)profielen.

Meer info: www.boetiek.nl