[Contentmarketing] Entree Magazine zoekt het #LekkersteHuisbier

lekkerstehuisbierentreemagazine

In 2016 organiseert Entree Magazine voor de vijfde keer de verkiezing Lekkerste Huisbier van Nederland. Ondernemers die speciaal voor hun horecabedrijf een bier laten brouwen, kunnen meedoen. Etiketbieren (bestaande bieren van een brouwerij met het etiket van een horecazaak) zijn uitgesloten van deelname.

De jury

 

Voor horecaondernemers is dit een kans om meer uit het huisbier te halen. De jury van de verkiezing zal haar licht weer letterlijk en figuurlijk op alle inzendingen laten schijnen. Het bier wordt geproefd uit het Royal Leerdam-proefglas AnDer 1.0, dat speciaal werd ontwikkeld voor het beoordelen van bier.
In zowel de categorie licht als zwaar kiest de jury een winnaar en runner-ups. Voor hen volgt dan niet alleen lof, vakerkenning en een officiële titel, maar ook landelijke media-aandacht en bevestiging van de kwaliteit die ze op de kaart hebben staan. De jurering vindt dit jaar weer plaats in de Jopenkerk in Haarlem.

Aanmelden

Dus heeft u ook een huisbier? Meld dit dan aan via redactie@EntreeMagazine.nl (tot en met zondag 13 november). Vermeld in de onderwerpregel ‘Lekkerste Huisbier 2016’ en geef de volgende zaken aan.
* Omschrijving van het bier (incl. alcoholpercentage)
* Motivatie om het te (laten) brouwen.
* Naam van de brouwerij.
* Een (grote) afbeelding van het/de glaswerk/fles/etiket.

Deelnemers krijgen vervolgens meer informatie over het verloop van de wedstrijd. Etiketbieren (met alleen een etiket van de zaak erop, niet uniek voor de zaak) zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor de winnaars van 2014 en 2015.

Let op
Als u meedoet wordt u eind november gevraagd om uw bier(en) in een paar flessen op te sturen per post óf een fust op de dag van de finale proeverij (in december) af te leveren. Fustbier bij voorkeur in fust aanleveren en niet zelf aanvullen op fles; dat voorkomt kwaliteitsverlies.

De jury
* Puck Kerkhoven
* Henri Reuchlin
* Theo Flissebaalje
* Fiona de Lange
* Derek Walsh

Volg alles op sociale media middels #LekkersteHuisbier.