Hoofdstuk 3 [Video] #LexusInstaFilm IS model video gemaakt met een user-generated stop-motion Instagram film

insta

 

Toyota Corp.’s Lexus promoot het nieuwe model IS (2014) met een video-productie gemaakt met 212 uitgenodigde Instagrammers.

Fans en campagne 

In het team onder andere de harde kern van Instagrammers onderdeel van het #WorldwideInstameet, fans van het merk en diverse Instagram- Lees verder

Hoofdstuk 3 #contentmarketing Knoowy breidt uit #documentenmanagement #studenten

Logo_KnoowyKnoowy, de online marktplaats voor studiedocumenten, breidt uit met haar eigen referral-program. Naast de geweldige gedachtegang dat studenten geld kunnen verdienen aan documenten die ze ooit eens zelf hebben gemaakt, wordt het nu ook mogelijk om een bijdrage aan je collegegeld te verdienen door andere studenten uit te nodigen.
Documenten

Op Knoowy kunnen studenten hun documenten als samenvattingen en aantekeningen verkopen aan de rest van Nederland. Het is zonde dat documenten hoogstens worden gedeeld binnen de eigen vriendenkring, en daarom hebben oprichters Ernst Wemmers en Kevin Dizy hier een oplossing voor gezocht. Door een student te belonen denken zijn dat meer mensen hun documenten delen. De persoon die zijn documenten deelt krijgt betaald iedere keer wanneer zijn document gedownload wordt.

Het aanbod van Knowy

Het aanbod documenten op Knoowy is de laatste tijd flink gegroeid. Er zijn al studenten die een paar honderd euro hebben verdiend met de verkoop van documenten als samenvattingen en collegeaantekeningen. Met het nieuwe systeem kunnen gebruikers nieuwe studenten werven. Voor ieder nieuw lid dat iemand aanbrengt, verdient hij 5% commissie per keer dat het nieuwe lid een document verkoopt.

Studenten worden geholpen

Ernst en Kevin zijn enthousiast. Met deze update denken zij dat het aanbod documenten nog completer wordt. De student wordt dan niet alleen financieel geholpen, maar er zit ook een praktische kant aan. Hoe meer nieuwe leden, hoe meer documenten en des te beter wordt de kwaliteit van studeren.