5 jaar Social Media Club Utrecht #smc030

5 jaar Social Media Club Utrecht #smc030

De Social Media Club Utrecht bestaat opeens 5 jaar. De meesten zijn er sinds het begin al bij en een aantal zijn zelfs spreker geweest, bestuurslid of hebben op andere wijze bijgedragen. Daar mogen we allemaal trots op zijn. Met elkaar maken we SMC030 tot wat het is. 

Graag nodigen we je uit om op woensdag 25 maart vanaf 1800 uur een hapje mee te eten en een aantal borrels* te doen op onze verjaardag. Een perfect moment om nog eens oude sprekers, oude en huidige bestuur te ontmoeten. Maar vooral elkaar: Hoe is het met je, waar ben je mee bezig, wat zou je willen? Leuk om je weer te zien!

We hadden het al over: Hoe of wat is nog een goed bewaard geheim (: Nu dat blijft ook wel even zo, maar we willen je al wel vast vertellen dat we bij een zullen komen bij Seats2meet.com. Daar waar het vijf jaar geleden begon, ontzettnd tof, het voelt als thuiskomen!

Woensdag 25 maart treffen we je graag vanaf 1800 uur, we vinden het leuk als je er bij bent om deze mijlpaal te vieren. En neem gerust iemand mee, hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Doe hier je RSVP, Doe hier je RSVP +1! HIER!

Oja en als je toch op de SMC030-meetup zit RSVP dan gelijk voor een van de andere events het jaarprogramma staat online, ook dan zien we je graag! Oja, WIe zijn we? Mischa Coster, Martijn Klein, Eveline van Rossenberg, Robert-Jan Mast.