[Adv] #ContentCollege ContentStrategie @Adfogroep per 25/11 #webinar Schrijf je nu nog in! (+gratis @HandboekContent)

contentcollege4

Maandag 25 november 2013 20.30 begint het online college ‘ContentStrategie’. Een opleiding in 4 online lessen. Over het 6C-model, 3S. Over storytelling, engagement, contentcreatie, multichannel en meer! Heel veel meer! In les 4 bouwen wij het uiteindelijke content marketingplan op.

Slide1

Per maandag 25 november 2013 starten vier praktijkgerichte online colleges onder leiding van hoofddocent Patrick Petersen word je meegenomen in een boeiend verhaal over content strategie dat voor bewustwording, betrokkenheid, beslissing en binding zorgt. De vier colleges – inclusief het HCS-boek – worden aangeboden voor de scherpe prijs van 399 euro. Petersen is auteur van bestseller Handboek Content Strategie en doceert en spreekt sinds 2008 op gebied van content strategie, social media marketing en engagementmarketing. Vanuit zijn bureau AtMost werkt hij sinds 2005 met een diversiteit aan (inter)nationale klanten aan succesvolle projecten op gebied van contentmarketing.  Het worden dus vier colleges gericht op succes en praktijkcases. Ontvang tevens het Handboek Content Strategie!

 

adfowebinar

Nieuwe tijdperk 

Hoe gedraag je je in het nieuwe tijdperk van ‘conversatie’ en hoe zet je content effectief in als marketingstrategie? 

Met praktische modellen (onder andere uit het Handboek Content Strategie), insights uit onderzoeken, voorbeelden en cases neemt Petersen je mee in een vertaalslag van content strategie naar content marketing naar tactiek en campagne. Aangevuld met andere autoriteiten uit het vak leer je alles wat je nu moet weten over de trends en toepassingen van content strategie anno nu. 100% digitaal en interactief, te volgen in je eigen omgeving. Met als doel je content strategie skills naar een substantieel hoger niveau te brengen.

 

Strategische modellen, succescases, b2b, b2c, les 1

In deze les de actuele trends, cijfers en de contentstrategie die bekijken bepalen. Je krijgt een overview van de markt en start met de strategie en het duidelijke kader van contentmarketing en engagementmarketing.

  • Wat zijn verschillen?
  • Wat zijn de eerste voorbeelden van echte contentmarketing.
  • Wat is een engagementmanager?
  • Wat is de relatie tussen social media, contentmarketing en engagement?
  • Is contentmarketing nieuw?
  • Wat is de plek in de online mix?

Klik hier voor de inhoud van les 2, les 3 en les 4 of schrijf je direct in!