De realtime economie? Connected content? 27 augustus gratis webinar #IoT Internet of Things @freelunch_nl

 

De realtime economie? Connected content? 27 augustus gratis webinar #IoT Internet of Things @freelunch_nl

Omgaan met de realtime economie, Apple cars, smartwatches, eHomes en meer vergaande human to device koppelingen. IoT – Internet of Thing – is here to stay! Het maakt de verbinding tussen onze huizen, auto’s, onze schermen maar vooral ons gedrag. Het is noodzaak voor managers om meer inzicht te krijgen in techniek en technische processen. De cloud-koppelingen maken technieken en menselijk gedrag real-time inzichtelijk en creëren de ultieme kansen voor marketing en communicatie. 

 

Wat wordt de impact op jouw leven van alles wat connected is? 

De realtime economie? Connected content? 27 augustus gratis webinar #IoT Internet of Things @freelunch_nl

Gratis webinar op 27 augustus 2015 12.15 uur

Schrijf je nu in voor dit gratis webinar dat onderdeel is van de #summerschool. De #summerschool wordt aangeboden door Online Seminar, THEMA, NIMA en Nieuws.Social/SocialMedia.nl.

Schrijf je hier gratis in! 

 

Over de spreker Patrick Petersen

Patrick Petersen (bekend als @OnlineMarketeer op Twitter) is ervaren online marketeer (sinds 1998). Hij is consultant, docent en veelgevraagd spreker op gebied van online strategie, local en social media, zoekmachine-marketing, usability, content marketing en mobile marketing. Ondernemerbestseller auteur (Adformatie), oprichter platform SocialMedia.nl, blogger, columnist voor Marketingtribune en webTV-maker voor AtMostTV.

Petersen (1972) studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit en een PostDoc Ecommerce & leiderschap  na het afronden van zijn HEAO Communicatie te Utrecht.Hij studeerde in 1998 af op ‘De integratie van internet binnen de marketing- en communicatiemix van grote organisaties in Nederland.’ Dit was de start van zijn lange staat van dienst als online marketeer. Tevens vormde de scriptie de aanleiding tot het schrijven van diverse moderne marketingboeken. Petersen is de auteur van onder andere de bestsellers Handboek Online Marketing en Handboek Content Strategie. Zijn Handboek Mobile Marketing is genomineerd voor het Managementboek van het Jaar. Petersen is de bedenker van diverse marketingmodellen die sinds 2005 – in onder ander het post-HBO-onderwijs – worden ingezet. Als docent is hij verbonden aan diverse opleidingsinstituten en HBO-opleidingen. Naast zijn scherpe columns kenmerken de optredens van Patrick Petersen zich door een nuchtere mix van lachen en leren.