[Infographic] Samenwerking tussen Print en Online #contentmarketing

3D-issuePrint is voorbij? Online is alles? Beide beweringen zijn niet waar. De waarheid is altijd een mix. Een mix van middelen en mix van content.  Bij print is het verhaal in de door hun gebrachte structuur van belang. Online is de behoefte belangrijk om vervolgens te vertalen naar een oplossing, ‘digitaal maak sociaal’.   

Cijfers

19% – volgens onderstaand onderzoek van RedactiePartners  – zou op een app oude magazines teruglezen. 65% heeft daarbij het liefst een eenvoudige weergave van het magazine in digitale vorm dan teveel onnodige extra’s. 36% knipt of scheurt uit papieren magazines. 56% zou een baan laten schieten als de organisatie niets doet met social media. Van een papieren magazine kunnen we zeggen dat een relatiemagazine gemiddeld 25 minuten wordt gelezen.

Gedrag

57% van de lezers zou meer dan de helft van het papieren relatiemagazine lezen en 73% voelt zich gewaardeerd zo een magazine te mogen ontvangen. Online waardeert weer 70% persoonlijk aangeboden advertenties.  Een overzicht van print versus maar vooral ook mét online:

 

 

De-kracht-van-print-en-online (1)