Korting op @Emerce conversion (10 april 2014 te Amsterdam) #contentmarketing

ccc

Emerce Conversion: betere Conversie in één dag!
 Op 10 april 2014 vindt Emerce Conversion plaats in de Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Emerce Conversion levert in één dag volop nieuwe inzichten om de conversie op je site te optimaliseren. It is all about results!
 

Omzetvergroting 

Vergroot de omzet, aantal downloads of aanvragen. Hoe gaan bezoekers effectiever over naar keuze en actie? En wat zijn de verbeterslagen van goed converterende sites geweest in het afgelopen jaar?
 Experts op de deelgebieden en ervaren collega online professionals delen op Conversion hun lessons learned en best practices. Kortom: in één dag een volledige onderdompeling op het gebied van conversie optimalisatie.

Wat is Conversion?
Emerce Conversion levert in één dag een overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal. Met nieuwe inzichten om het resultaat te verbeteren. Hoe gaat het bezoek effectiever over naar keuze en actie? En wat zijn de verbeteringsslagen van goed converterende sites geweest in het afgelopen jaar?  Experts op conversie deelgebieden en ervaren collega marketing professionals delen op Conversion hun lessons learned en best practices. In één dag tijd heel veel informatie om beter resultaat te behalen. Als er één congres is waaraan u dit jaar moet deelnemen, dan is dit uw congres!

Korting!

Bezoekers van deze portal  krijgen €50,- korting op een kaartje met code CONV50SOCI via www.emerce.nl/conversion