Lab1111 gaat samenwerken met Uitgeverij Nieuw Amsterdam

Lab1111 gaat samenwerken met Uitgeverij Nieuw Amsterdam
Uitgeverij Nieuw Amsterdam en digitale productontwikkelaar Lab1111 gaan in een strategische samenwerking nieuwe uitgeef- en verdienmodellen ontwikkelen voor mobiele media. 
Groei

Martin Voigt van Uitgeverij Nieuw Amsterdam licht toe: ‘De enorme groei van smartphones en tablets bij lezers en consumenten vraagt om een andere aanpak van de verspreiding en distributie van onze inhoud. De samenwerking met Lab1111 bevordert de laagdrempeligheid van de apps en optimaliseert de nieuwe betaalmogelijkheden voor het werk van onze schrijvers.’

Mobiel

Nieuw Amsterdam en Lab1111 richten zich in eerste instantie op mobiele toepassingen voor bestaande en nieuwe databases op het gebied van drank en voeding: wijnrecensies en gerechten. ‘Het belangrijkste criterium is of gebruikers de inhoud mobiel, dus buiten de deur of onderweg, willen raadplegen en het wordt onze uitdaging die zo relevant en gebruiksvriendelijk mogelijk aan te bieden. Anders gaat het niet lukken om klanten voor een toepassing te laten betalen’ volgens Jeroen de Bakker van Lab1111.

Over Uitgeverij Nieuw Amsterdam

Uitgeverij Nieuw Amsterdam is een moderne, onafhankelijke uitgeverij met een breed fictie en non-fictie fonds.